J&W-orizontale cu CNC paralele
J&W este o companie fondata in 1993. Este unul dintre cei mai mari furnizori masini unelte din China, membru a China Machine Tool & Tool Builders Association. Ofera o gama larga de masini de prelucrat metal sub sigla J&W la preturi competitive sub emblema calitatii.

PINACHO-orizontale cu CNC paralele
Firma spaniola PINACHO este un cunoscut producator European de strunguri paralele conventionale si cu CNC, avand o experienta de peste 55 ani in acest domeniu. Gama de masini este foarte larga acoperind inaltimi ale centrelor de la 165mm pana la 500mm si distanta intre varfuri de la 750mm pana la 5000mm.

YOUNG TECH strunguri orizontale cu CNC paralele
Firma YOUNG TECH din Taiwan este unul din competitorii de pe piata Asiatica de masini unelte, furnizand strunguri cu batiu inclinat cu comanda numerica si centre de prelucrare verticale cu CNC. Masinile au o structura solida din fonta Meehanite asigurand o rigiditate ridicata, rezistenta la uzura si lipsa a deformatiilor. Ghidajele acoperite cu Turcite-B asigura o precizie maxima in prelucrare si o durata de viata indelungata.