Alex Tech - Taiwan strunguri orizontale CNC cu batiu inclinat
Firma ALEX-TECH MACHINERY INDUSTRIAL CO., LTD. din Taiwan ofera masini cu performante de varf, avand un departament de cercetare-dezvoltare pentru strunguri CNC si centre de prelucrare. Masinile Alex-Tech sunt recunoscute pe plan mondial pentru precizia lor. Spatiul de productie este in intregime computerizat si ocupa o suprafata de peste 3,300 mp in care lucreaza peste 100 de angajati. Procedurile de control al calitatii pe fluxul de fablicatie sunt extrem de rigide si asigura o fiabilitate de varf recunoscuta pe plan mondial.

YOUNG TECH-Taiwan strunguri orizontale CNC cu batiu inclinat
YOUNG TECH


Firma YOUNG TECH din Taiwan este unul din competitorii de pe piata Asiatica de masini unelte, furnizand strunguri cu batiu inclinat cu comanda numerica si centre de prelucrare verticale cu CNC. Masinile au o structura solida din fonta Meehanite asigurand o rigiditate ridicata, rezistenta la uzura si lipsa a deformatiilor. Ghidajele acoperite cu Turcite-B asigura o precizie maxima in prelucrare si o durata de viata indelungata.

FORCE ONE-Taiwan strunguri orizontale CNC cu batiu inclinat
Infiintata in 1997, cu o echipa care a acumulat o experienta de peste 20 de ani, FORCE ONE este o firma Taiwaneza care proiecteaza strunguri cu CNC de inalta calitate si eficienta. Datorita tehnologiei de ultima ora FORCE ONE a devenit un producator profesionist extraordinar pentru centre de strunjire, strunguri CNC cu dublu ax si centre de strunjire cu axa Y. FORCE ONE a castigat multe laude publice in industria strungurilor CNC.