Strunguri conventionale paralele universale - BERNARDO (AUSTRIA )
Fondata in 1979 la Linz-Austria, firma BERNARDO a devenit unul dintre principalii competitori pe piata europeana ca furnizor de masini-unelte si echipamente ingineresti. In prezent detine 2 mari depozite la Linz si la Engerwitzdorf si produce o gama mare de masini pentru prelucrat metale.

Strunguri conventionale paralele universale - FULL MARK (TAIWAN)
FULL MARK – TAIWAN


FULL MARK este un cunoscut producator Taiwanez de masini unelte pentru prelucrat metal, avand o paleta larga de produse, incluzand si strunguri de mare precizie. Avand un batiu turnat din fonta Meehanite (tratata termic), strungurile FULL MARK au o mare rigiditate si vibratii reduse. Unul dintre liderii pietei Asiatice, FULL MARK, si-a castigat prestigiul prin calitatea masinilor oferite.

Strunguri conventionale paralele universale - PINACHO (SPANIA)
PINACHO – SPANIA


Firma spaniola PINACHO este un cunoscut producator European de strunguri paralele conventionale si cu CNC, avand o experienta de peste 55 ani in acest domeniu. Gama de masini este foarte larga acoperind inaltimi ale centrelor de la 165mm pana la 500mm si distanta intre varfuri de la 750mm pana la 5000mm.

Strunguri conventionale paralele universale - J & W (China)
J & W – China


J&W este o companie fondata in 1993. Este unul dintre cei mai mari furnizori masini unelte din China, membru a China Machine Tool & Tool Builders Association. Ofera o gama larga de masini de prelucrat metal sub sigla J&W la preturi competitive sub emblema calitatii.