FULL MARK - Freze verticale
FULL MARK este un cunoscut producator Taiwanez de masini unelte pentru prelucrat metal, avand o paleta larga de produse, incluzand si strunguri de mare precizie. Avand un batiu turnat din fonta Meehanite (tratata termic), strungurile FULL MARK au o mare rigiditate si vibratii reduse. Unul dintre liderii pietei Asiatice, FULL MARK, si-a castigat prestigiul prin calitatea masinilor oferite.

BERNARDO freze verticale
BERNARDO


Fondata in 1979 la Linz-Austria, firma BERNARDO a devenit unul dintre principalii competitori pe piata europeana ca furnizor de masini-unelte si echipamente ingineresti. In prezent detine 2 mari depozite la Linz si la Engerwitzdorf si produce o gama mare de masini pentru prelucrat metale.

MANFORD - Freze verticale
Fondata in 1987 in Taiwan, firma MANFORD s-a focalizat pe dezvoltarea, fabricarea si vanzarea diferitelor masini precise, masini de frezat, masini de rectificat suprafete, furnizand produse de calitate ridicata si inalte performante. MANFORD furnizeaza nu numai produse diversificate, dar are ca obiectiv satisfacerea necesitatilor clientilor. Grupul MANFORD detine 3 fabrici in Taiwan si o sucursala in SUA.

MILLSTAR Freze verticale
Firma MILLSTAR a fost fondata in 1988 in Taiwan si este specializata in fabricarea centrelor de prelucrare si a masinilor de frezat cu CNC. Cu experienta dobandita furnizeaza numai produse de calitate ridicata care dau firmei emblema unui producator de varf pentru masini de precizie. MILLSTAR are o echipa puternica de cercetare si dezvoltare care mentine imbunatatirea continua pentru satisfacerea cererilor clientilor la standarde ridicate.