YOUNG TECH centre prelucrare verticale
YOUNG TECH


Firma YOUNG TECH din Taiwan este unul din competitorii de pe piata Asiatica de masini unelte, furnizand strunguri cu batiu inclinat cu comanda numerica si centre de prelucrare verticale cu CNC. Masinile au o structura solida din fonta Meehanite asigurand o rigiditate ridicata, rezistenta la uzura si lipsa a deformatiilor. Ghidajele acoperite cu Turcite-B asigura o precizie maxima in prelucrare si o durata de viata indelungata.

SUNMILL centre de prelucrare verticale
Firma SUNMILL a fost creata in anul 2000 in Taiwan si este specializata in masini unelte pentru cercetare, dezvoltare si tehnologii de productie. Acordand importanta in controlul calitatii si competitiei de pe piata, SUNMILL a inovat noi produse - centre de prelucrare CNC cu inalta precizie si viteza ridicata de prelucrare. Experienta profesionala si service-ul dupa vanzare au crescut vanzarile in lumea intreaga: China, sud-estul Asiei, Japonia, Europa si pe piata interna din Taiwan.

MANFORD centre de prelucrare verticale
Fondata in 1987 in Taiwan, firma MANFORD s-a focalizat pe dezvoltarea, fabricarea si vanzarea diferitelor masini precise, masini de frezat, masini de rectificat suprafete, furnizand produse de calitate ridicata si inalte performante. MANFORD furnizeaza nu numai produse diversificate, dar are ca obiectiv satisfacerea necesitatilor clientilor. Grupul MANFORD detine 3 fabrici in Taiwan si o sucursala in SUA.

MILLSTAR centre de prelucrare verticale
MILLSTAR


Firma MILLSTAR a fost fondata in 1988 in Taiwan si este specializata in fabricarea centrelor de prelucrare si a masinilor de frezat cu CNC. Cu experienta dobandita furnizeaza numai produse de calitate ridicata care dau firmei emblema unui producator de varf pentru masini de precizie. MILLSTAR are o echipa puternica de cercetare si dezvoltare care mentine imbunatatirea continua pentru satisfacerea cererilor clientilor la standarde ridicate.